Auto's

Axel, Januari 2019

Beste Oldtimer liefhebber,

Graag nodigen wij u weer uit voor het 33e  Oldtimer Festival Axel op Hemelvaartsdag, 13 Mei 2021. Dit jaar hebben we als thema gekozen voor 2-wielers. Heeft u of kent u iemand met een oldtimer fiets, scooter, brommer of motor schroom dan niet om deel te nemen. Het publiek, en uiteraard wij als organisatie ook, zal dit zeer waarderen!
Het festival vind plaats aan het Szydlowskiplein en de parking van Albert Heijn.
Vanaf 8.00 uur ’s ochtends is het terrein geopend en kunt u vrijblijvend vertrekken voor de puzzelrit ( alleen auto’s) door het Zeeuwse en Vlaamse landschap. Ten laatste vertrekken om 11.00uur.
Het terrein is bereikbaar via de entree aan de Buitenweg - Nassaustraat.
’s Middags is er traditioneel het concours d’elegance, dit jaar uitgebreid met de presentatie van de 2-wielers, meer info hierover bij uw inschrijfnummer.
Het wordt altijd zeer op prijs gesteld wanneer u als deelnemer kleding draagt uit de tijd dat uw voertuig als dagelijks vervoersmiddel werd gebruikt. De jury zal hier ook zeker naar kijken en laten meewegen.
Het inschrijfgeld voor de auto’s bedraagt 15 euro. Hiervoor krijgt u een ralleyschild, de uitgewerkte routebeschrijving, enkele consumptiebonnen, een leuk aandenken en maakt u kans op 1 van onze bekers of de hoofdprijs, een bedrag van € 200,- !
Als u gegarandeerd wilt zijn van deelname, is het verplicht om op voorhand in te schrijven.

We maken u erop attent dat uw voertuig van modeljaar 1975 of ouder moet zijn. Voertuigen puur voor handelsdoeleinden worden niet toegelaten op het terrein.
Er is uiteraard meer te doen dan alleen de auto’s: er is een grote curiosamarkt van 9.00u tot 17.00u. De winkels en musea zijn geopend vanaf 12.00u.
Er zijn doorlopend looporkesten, verschillende kinderattracties en een clown op het kinderplein aan de Markt en op het podium zijn er optredens van een band.

Kortom: traditiegetrouw een hele dag voor ieder wat wils!
Rond 17.00 uur is de prijsuitreiking en deze zal plaatsvinden op het podium naast het Stadhuis en aansluitend zal het aandenken uitgereikt worden.
Om organisatorische redenen dient uw betaling uiterlijk op 10 mei op onze rekening bijgeschreven te zijn.
Nadat u uw inschrijfgeld heeft voldaan krijgt u van ons uw deelnemers nummer toegestuurd. Ook dit jaar zullen we alle informatie over onze locatie meesturen zodat u precies weet waar u moet zijn en hoe u dit het snelste kunt bereiken.

LET OP:  het deelnemers nummer kunt u verwachten vanaf 11 mei en dus niet eerder!
Met dit deelnemers nummer kunt u zich melden aan de infobalie waar uw deelnemers pakket klaar ligt. Gelieve uw naam en adres gegevens te controleren bij het inschrijven!
Het is dus nog steeds mogelijk om op de dag zelf in te schrijven, maar het aantal plaatsen is beperkt tot 200, dus wie niet vooraf betaald heeft is niet ingeschreven en dus niet gegarandeerd van deelname.
Wij behouden ons het recht om auto’s die niet ‘oldtimer waardig’ zijn ( bijv. niet aan modeljaar / eisen voldoen) te weigeren van het festivalterrein en dit zonder restitutie van het inschrijfgeld.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd mailen naar onderstaand adres. We zien u graag op 13 mei 2021 in Axel!

Met vriendelijke groet,

namens Stichting Oldtimer Axel
Jurgen Bracke / Joël Mulder (inschijvingen auto’s)
inschrijvingen@oldtimeraxel.nl