Auto's

Axel, maart-2021

Beste volger van het Oldtimerfestival,

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Dat geldt ook voor het bestuur van Oldtimer Axel. Helaas kan in 2021 het festival, door de huidige omstandigheden, niet doorgaan zoals u dat gewend bent. Stichting Oldtimer Axel bestaat dit jaar 35 jaar en dat willen we graag met u vieren. Het 35ste festival houdt u uiteraard tegoed, maar als bestuur hebben we in overleg met de gemeente gekeken wat er mogelijk is. Daarom vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Op donderdag 13 mei 2021 organiseren wij een aangepast evenement. Dat evenement staat natuurlijk in het teken van uw oldtimer! Daarnaast hebben we gekozen een culinaire rondrit te organiseren. Dit is uiteraard volgens alle voorwaarden die het RIVM opstelt. We zullen een rondrit maken van 3,5 uur door het prachtige Zeeuws-Vlaamse landschap en onderweg een vijftal stops inlassen bij verschillende horecagelegenheden. Hier krijgt u een hapje/drankje aangeboden.

Praktisch:
- U ontvangt bij inschrijving per betalende persoon vijf consumptiemunten die u mag inleveren bij de horecazaak. Het inschrijfgeld is slechts € 25,- per persoon.

- De gegevens om te betalen ontvangt u in de bevestigingsmail.

- Bij elke stop ontvangt u een nieuwe routebeschrijving. De eerste beschrijving ontvangt u na verwelkoming. Er is halverwege de route een toiletbezoek mogelijk.

- We zullen allen verzamelen op het Hofplein (oude festivalterrein). We verwelkomen u tussen 09:30 uur en ten laatste 11:00 uur.

- Tussen 14:00 en 15:00 uur verwachten wij u weer terug op het Hofplein te Axel.

- We hebben een beperkt aantal inschrijfplaatsen beschikbaar.

- Er zal ook een ‘bezemwagen’ meerijden in geval van nood.

Graag ook uw aandacht nog voor de volgende (corona) regels:

- Bij de inschrijving/verwelkoming, tijdens de rit en gedurende de tussenstops dient u in uw voertuig te blijven.

- Het is niet toegestaan om meer dan één passagier buiten je eigen huishouden te vervoeren in uw oldtimer.

- Heb je corona-klachten, bent u in afwachting van een corona testuitslag of bent u positief getest op corona? Dan is deelname aan de rally uiteraard niet toegestaan.

- De organisatie is niet aansprakelijk voor materiele of niet-materiele schade tijdens de route. Deelname aan het evenement is op eigen risico.


We ontvangen graag uw inschrijving want VOL=VOL. Wij kijken uit naar uit deelname aan het evenement op donderdag 13 mei 2021 in Axel. U komt toch ook?!

Met vriendelijke groet,
Joël Mulder | Inschrijvingen OTA
www.oldtimeraxel.nl inschrijvingen@oldtimeraxel.nl